0909 hulplijn

Onze 0909 HULPLIJN (0909-5005005)

Ik ben energetisch therapeut en ervaringsdeskundige op het gebied van o.a. misbruik, agressie, geweld, mishandeling, drank en drugs, bewustwording en transformatie en door het volgen en met succes afgeronde studies als, counseling (gesprekstherapeut), mindfulness, emotiemanagement, aura/chakra healing, reiki master, acupressuur, jassentechniek etc. kan ik je helpen met al je levensvragen / problemen waar je op dit moment mee te maken hebt. Staat je leven op zijn kop en weet je wel wat je niet wilt, maar niet wat je wel wilt, heb je last van terugkerende negatieve gedachten vanuit je verleden, twijfel je aan jezelf, je werk, je relatie, vind je jezelf niet goed genoeg, ben je jezelf steeds meer bewust van je leven en lukt het niet meer je gevoelens en emoties weg te stoppen of er van weg te lopen, bel dan de 0909 HULPLIJN (0909-5005005).

De kosten voor het bellen van deze hulplijn zijn € 1,- per minuut plus de gemaakte kosten met de telefoon waar je mee belt.

U kunt ook van te voren met mij een afspraak maken d.m.v. het invullen van het contactformulier op onze website. Na het ontvangen van het contactformulier maken we een afspraak wanneer je mij kan bellen op de 0909 HULPLIJN.